Nou trio de joves veterinaris al Dispensari

Fa poc temps que són amb nosaltres, però s’han integrat ràpidament al nostre equip de veterinaris, amb els quals treballen i aprenen braç a braç. Són joves, dinàmics, apassionats de la seva feina i, sobretot adoren els animals. Els voleu conèixer?

Juanjo Adamuz, futur cirurgià veterinari

Aquest mallorquí de 29 anys llicenciat en veterinària per la UAB és un amant de la natura i els animals. Arriba al Dispensari procedent d’un centre veterinari del Maresme on es va iniciar en aquesta professió. Té predilecció pels animals petits, sobretot pels gossos, que va començar a estimar de nen, amb el mestís que tenia a casa.
Encara no ha escollit especialitat, però es decanta per la cirurgia, un camp que l’apassiona i sobre el qual s’està començant a formar de la mà dels especialistes del Dispensari. “Aquí hi estic molt a gust i aprenc moltíssim. M’agradaria seguir formant-me i creixent al costat d’aquests professionals”. El trobareu a Barberà als matins, a Sant Cugat a les tardes i un cop ser setmana fent guàrdia a l’hospital.

Cristina Serra, enamorada de gats i gossos

Acabada de llicenciar, aquesta jove de Santa Coloma de Gramenet es decanta de moment per la medicina general veterinària. Viu amb el seu gos, un golden de nom Bob i el seu gat, l’Emilio, un europeu. Es declara enamorada d’aquestes espècies animals. i se sent afortunada de poder treballar amb elles cada dia. “Estic molt contenta aquí al Dispensari, la meva primera feina. Durant aquests mesos he evolucionat molt i estic agafant molta experiència”.
La Cristina reparteix el seu horari entre els dispensaris de Can Cuiàs i Barberà, a més d’una guàrdia a l’hospital i, si és necessari, alguna suplència.

Jennifer Muñoz, passió pels exòtics

Apassionada dels animals des de petita, sempre havia volgut ser veterinària. Finalment l’any passat va fer realitat el seu somni després de llicenciar-se a per la UAB. Actualment estudia un màster en exòtics, una branca a la qual li agradaria dedicar-se. Malgrat que ara no en té cap, sempre ha conviscut amb ocells, hàmsters i conills.
La Jennifer està habitualment a l’hospital veterinari de Rubí, on va entrar fa un parell de mesos. “És una feina apassionant. Aquí no parem, hi ha moviment tot el dia. Amb els companys l’ambient és molt bo, m’ajuden en tot el que poden i em sento molt còmoda, ara ja, totalment adaptada”.

Joguines per a mascotes Per què assessorar-te per un professional

A l’hora d’escollir una joguina cal tenir en compte diversos aspectes per tal que aquesta no comporti problemes de salut al teu animal de companyia. Com a professionals de la veterinària aquesta és la nostra principal preocupació. Però a més de ser segures, les joguines han d’entretenir i estimular física i mentalment la vostra mascota.

Al Dispensari Veterinari del Vallès fa molt de temps que ens dediquem a la venda d’accessoris per a mascotes i sabem de què parlem. Hem tingut moltes experiències i hem testat tot tipus de productes. A més, hem anat identificant les preferències associades a cada espècie i raça i, sobretot, coneixem com ningú el caràcter particular dels vostres animals.

Què valorem en una joguina per a mascotes

Els professionals al càrrec de les nostres botigues us aconsellem sempre joguines segures y de gran qualitat, ja que considerem que hi ha molt en joc. Les característiques que més valorem en una joguina són:

 1. La seguretat:
 • Materials naturals que no siguin tòxics si el roseguen o se n’empassen un tros.
 • Materials que els puguin mastegar bé i no els facin mal a la boca.
 • Materials resistents que no es trenquin amb facilitat.
 • Materials innovadors (per exemple un material identificable a l’intestí si se l’empassen).
 • Joguines amb accessoris difícilment desmuntables (per exemple un pito d’un ninot que es puguin empassar amb facilitat).
 1. L’atractiu
 • Joguines de tacte agradable a la boca de l’animal.
 • Colors i formes atractives.
 • Materials agradables al gust o a l’olfacte.
 1. L’estimulació

Joguines que estimulin l’activitat física i mental de l’animal.

Com escollim la joguina per a la vostra mascota

A l’hora d’escollir les joguines al Dispensari Veterinari del Vallès sempre tenim en compte els següents factors:

 • Que siguin adequades a l’espècie: gos, gat, conill… cadascun té unes preferències diferents.
 • Que estiguin en consonància amb la mida i la raça del vostre animal, especialment amb la seva dentadura, per tal que no els facin mal o que no se les puguin empassar si són massa petites per ells.
 • Que siguin adequades per a l’edat de l’animal: cada etapa de la vida té les seves necessitats o preferències.
 • Que s’adaptin al caràcter propi de cada animal: si és nerviós o tranquil, més o menys actiu, si el que vol és destrossar, si li agrada molt menjar, etc.
 • Que no siguin perjudicials per l’estat de salut de la vostra mascota: si té problemes a la boca, dificultat de mobilitat, etc.

El bloc del Dispensari Veterinari del Vallès