Serveis mèdics veterinaris

Al Dispensari Veterinari del Vallès tractem totes les especialitats de la medicina veterinària convencional i integrativa amb la col·laboració d'experts en les diferents disciplines

Som especialistes en l’atenció integral de l’animal malalt i en els problemes clínics de difícil diagnòstic que afecten a diversos òrgans interns, aparells o sistemes de l’organisme.

Vacunacions, Prevenció i detecció de la Leishmaniosi, Desparasitacions, Boca sana, Pla geriàtric, Exploració completa,…

Som especialistes en l’atenció integral de l’animal malalt i en els problemes clínics de difícil diagnòstic que afecten a diversos òrgans interns, aparells o sistemes de l’organisme.

Amb l’homeopatia podem tractar qualsevol tipus de patologia, doncs no tracta la malaltia com a tal sinó que tracta el malalt, de manera curativa i preventiva.

Des de fa molts anys som especialistes en acupuntura veterinària, una medicina natural mil·lenària i pionera en els animals que té la seva base terapèutica en el restabliment de l’equilibri energètic del cos.

Com totes les tècniques de medicina integrativa veterinària que treballem al Dispensari, la teràpia neural és un tractament holístic. Això significa que es tracta l’individu i no la malaltia.

El nostre veterinari especialista en ortopèdia, traumatologia i cirurgia ortopèdica té cura dels desordres de l’aparell locomotor dels animals com afeccions òssies, musculars, articulars, de tendons o de lligaments.

Disposem de les tècniques de diagnosi més avançades: Radiografia digital, ecografia, ecocardiografia (Vivid 3 Pro), electrocardiograma.

Disposem de quiròfans preparats per realitzar la majoria de cirurgies, a Rubí, Sant Cugat, Barcelona, Barberà, Cerdanyola, i Montcada.

Realitzem un exhaustiu examen neurològic per avaluar la integritat funcional dels diferents components del Sistema Nerviós.

Detectem de manera precoç qualsevol tipus d’alteració ocular en els animals per tal d’establir un diagnòstic ràpid i encertat i prescriure i aplicar el tractament més adequat

Oferim atenció oncològica integral per tractar el càncer dels animals: diagnòstic del tumor, tractament i seguiment i minimització d’efectes secundaris.

Una bona educació del nostre gos o gat ens assegura poder gaudir i compartir-hi la vida de forma tranquil·la i respectuosa

Als nostres centres de Rubí, Sant Cugat, Barcelona, Barberà, Cerdanyola, i Montcada atenem petits animals exòtics –rèptils i petites aus, petits mamífers, fures i conills

Serologies, analítiques amb bioquímica, hemogrames, proteïnogrames, anàlisi d’orina, cultiu, …

Servim a domicili de pinso i productes de la nostra botiga, i recollim els animals per portar-los a la perruqueria i al veterinari.