Teràpia neural

La teràpia neural és molt efectiva per tractar qualsevol malaltia crònica

Amb la teràpia neural actuem desinhibint les cicatrius o irritacions que ha rebut el cos de l’animal. Aquestes creen interferències que poden provocar malalties per mal funcionament del sistema neurovegetatiu amb l’organisme relacionat. Al no fluir l’energia correctament apareixen noves patologies o no se’n curen d’altres.

La tècnica de la teràpia neural s’aplica mitjançant injectables amb procainamida en diferents punts del cos, a vegades cicatrius, a vegades ganglis, en llocs on hi ha una tensió a causa d’una irritació corporal. En aquests casos el sistema neurovegetatiu ha quedat afectat i l’organisme no pot actuar com un tot.

Un tractament holístic

Com totes les tècniques de medicina integrativa veterinària que treballem al Dispensari, la teràpia neural és un tractament holístic. Això significa que es tracta l’individu i no la malaltia. A cada animal se li injecta en punts diferents, en dosis adaptades i un nombre d’aplicacions indicades segons el seu mal.

Les sessions necessàries també depenen de l’individu i de la malaltia que tingui. Seran més o menys en funció de si estem parlant d’una patologia crònica o aguda, o segons sigui una interferència traumàtica o infecciosa.

La teràpia neural és molt efectiva per tractar qualsevol malaltia crònica, aguda, per incontinències urinàries, convulsions, infeccions… en definitiva per una gran quantitat de casos. A l’intervenir adequadament sobre el sistema neurovegetatiu és una bona solució per afavorir el procés d’autocuració que té el propi individu.