Acupuntura per tractar una displàsia de cadera

Fa menys d’un mes vam començar un tractament d’acupuntura amb el Gàndal, un gosset de raça Shih Tzu que patia displàsia de cadera i ja hem notat una millora considerable.

Diagnosi

En Gàndal caminava amb una certa dificultat i li vam fer una radiografia perquè era estrany ja que només tenia sis mesos. Amb la placa li vam descobrir que era compatible amb displàsia de cadera.

Tractament

Vam començar a medicar-lo amb productes totalment naturals i vam decidir posar en marxa un tractament amb acupuntura per protegir-li l’articulació coco femoral.

Amb els punts d’acupuntura distribuïts en determinades zones del seu cos, tonifiquem els músculs, els relaxem si ho necessiten i potenciem els lligaments, els tendons i tota la zona de l’articulació.

Resultat

Malgrat tenir només sis mesos, el Gàndal suporta molt bé el tractament, sempre es manté molt tranquil sobre la camilla, on es queda molt relaxat. Li hem programat unes quantes sessions ara mentre està en època de creixement. L’acupuntura ajuda a suportar millor aquesta patologia heredirària.

Per poder-lo tractar era bo començar quan abans millor. Ara, després d’un mes de sessions la seva coixera ha experimentat una considerable millora.