Botiga veterinària a Rubí

De dilluns a dissabte de 9:30 a 20:30h.
rubi1@dispensariveterinari.com

Productes d'alta gamma per a gossos, gats, rosegadors, aus, peixos, ...

A la botiga veterinària dels nostres centres hi trobareu tota mena de pinsos de marques d’alta gamma per a gossos, gats, conills, petits rosegadors, fures, petites aus, peixos, tortugues de terra i d’aigua i d’altres. Productes de menjar per a mascotes tant en llaunes, trossets, com en pinso.

Dispensem pinso medicat humit i en sec, i també en llaunes i trossets

Dispensem també alimentació medicada en llaunes i trossets i en pinso per a animals amb problemes digestius o  patologies cardíaques, de ronyó, de fetge o al·lèrgies alimentàries, pinso “antisarro”, i pinso específic per a animals obesos.

Al Dispensari Veterinari del Vallès fa més de 30 anys que ens dediquem a la venda d’alimentació i accessoris per a animals de la mà de professionals especialistes que us assessoren i aconsellen segons l’espècie, raça, particularitats i mode de vida de la vostra mascota, per tal que la mantingueu sempre sana i en forma.

També servim a domicili pinso i productes de la nostra botiga, i recollim els animals per portar-los a la perruqueria i a la visita del veterinari.

Gama ecològica

A la nostra botiga disposem també de productes naturals i ecològics, sense additius ni conservants artificials. El nostre personal especialitzat us assessorarà, tant en la línia d’higiene, productes antiparasitaris i medicació natural com en alimentació i accessoris (llits, joguines ecològiques per a mascotes).

Accessoris

A la botiga veterinària de tots els nostres centres hi trobareu tota mena d’accessoris d’alta gamma per a gossos, gats, conills, petits rosegadors, fures, petites aus, peixos, tortugues de terra i d’aigua i altres.

Disposem d’un gran assortiment de joguines i mossegadors, jocs educatius dissenyats per etòlegs, llits, collars, cadenes, transportins, gateres, accessoris d’higiene (sabons, xampús, mascaretes, raspalls, sèrums, netejadors d’orelles, ulls i oïda) i premis (llaminadures, galetes, snacks), tots ells recomanats per veterinaris.