Veterinàri d’urgències 24h

Hospital obert les 24 hores.
rubi1@dispensariveterinari.com

El nostre Hospital Veterinari disposa d'un servei d'urgències 24 hores

El nostre Hospital Veterinari disposa d’un servei d’urgències 24h preparat per atendre qualsevol emergència, gràcies a la presència permanent d’un veterinari de guàrdia.

Hem habilitat zones d'hospitalització totalment separades per a gats i gossos.

Amb zones totalment separades per a gats i gossos, els garantim un ambient tranquil i sense sorolls que els permet sentir-se més relaxats i recuperar-se més ràpidament.

El nostre servei d’urgències 24h està preparat per atendre qualsevol emergència, gràcies a la presència permanent d’un veterinari de guàrdia. Comptem també amb un equip de professionals de totes les especialitats mèdiques i quirúrgiques i amb sistemes de diagnosi d’última generació.

Equipament

Disposem de sala d’operacions totalment equipada on hi duem a terme tot tipus de cirurgia i neurocirurgia. També comptem amb avançats aparells per a realitzar fibroendoscòpies, control de pressió arterial, rajos X, ecografies i ecocardiografies, i amb laboratori dotat per a realitzar serologies, analítiques amb bioquímica, hemogrames, proteïnogrames, anàlisis d’orina, cultiu i antibiogrames. Per a urgències respiratòries i cardíaques disposem de càmeres d’oxigenoteràpia controlada, amb bombes d’infusió per a cada animal.

Monitorització

Tenim establertes pautes d’observació dels animals ingressats cada 8 hores, per tal de realitzar controls de mucosa, temperatura, freqüència cardíaca, capacitat pulmonar, pressió arterial i, si és necessari, electrocardiograma. En els casos crítics el control s’efectua cada 4 hores o amb la freqüència que es consideri necessària.

Passejos

Excepte aquells que es troben en estat greu, els animals surten a passejar per fer les seves necessitats i una mica d’exercici. En cas que ho desitgin, els mateixos propietaris poden encarregar-se de treure’ls.

Àrees d’hospitalització

Disposem de recintes especialment adaptats per garantir el màxim confort i les necessitats clíniques de l’animal hospitalitzat. Amb zones totalment separades per a gats i gossos, els garantim un ambient tranquil i sense sorolls que els permet sentir-se més relaxats i recuperar-se més ràpidament. Per tal de millorar el confort, a l’àrea d’hospitalització de gats tenim bombes d’infusió del benestar que fan que el gat detecti l’espai com una zona agradable.

  • Àrea hospitalització gossos
  • Àrea Hospitalització gats
  • Àrea hospitalització infecciosos aïllada per evitar contagis.
  • Unitat de serveis intensius

Estades per a recuperació

Oferim serveis d’internament vigilat per a animals malalts en casos de post-operatori, pre-diagnòstic i tractaments intensius o crònics. Proporcionem a les mascotes control veterinari, atenció i cures en les millors condicions, alimentació i passeig.