Educació canina i felinaEducació canina i felina

Etologia. Educació canina i felina

Un bon comportament de l'animal ens assegura poder gaudir i compartir la vida amb la nostra mascota de forma tranquil·la i respectuosa. Als Estats Units s'han dut a terme diversos estudis que conclouen que una de les principals causes d'eutanàsia en un gos és el mal comportament.

Els principals trastorns de comportament en els animals són: el joc sense control del mossegar, el mal aprenentatge en les necessitats o l'eliminació inadequada en gats, l'agressivitat, l'angoixa per separació, les fòbies als sorolls forts (petards, trons...), trastorns obsessius-compulsius, la reintegració després d'una hospitalització en gats, la disfunció cognitiva en pacients geriàtrics o alteracions del comportament alimentari com el picatge en aus o la coprofagia.

Per aquest motiu, al Dispensari creiem que educar i socialitzar cadells o modificar aquelles conductes no apropiades de les mascotes adultes és una tasca fonamental, i organitzem cursos de cadells per tal d'ensinistrar-los en les pautes bàsiques per una bona conducta i oferim també el servei d'un veterinari etòleg per reeducar l'animal.

Veterinaris Etòlegs especialistes col·laboradors:
Ethobalance