Assegurança Mapfre

Posem a la vostra disposició l'assegurança més completa amb la cobertura d'Assistència Veterinària per Malaltia de Mapfre, adaptada a les necessitats reals del propietari d'un animal de companyia. Disposar d'una assegurança ens dóna tranquil·litat ja que que quedem coberts de les despeses originades pels possibles problemes que pugui patir la nostra mascota.

Modalitats asseguradores: (condicions subjectes a les variacions de la companyia).

  • Bàsica: accidents, despeses d'atenció veterinària (amb cesàries, dilatació gàstrica i cop de calor inclosos), valor de l'animal en cas de mort o sacrifici, robatori i pèrdua, vellesa o malaltia incurable, cost de sacrifici i eliminació del cadàver, estada en residència canina per hospitalització del propietari.
  • Total: A més de les cobertures incloses en l'opció bàsica, despeses d'assistència veterinària derivades de malaltia, consultes veterinàries, proves diagnòstiques, cirurgies, hospitalització en centre veterinari i assistència veterinària domiciliària.
  • Integral: A més de les cobertures incloses en l'opció total, cobertura per al propietari. Cobertura de Responsabilitat Civil i Cobertura de Defensa Jurídica.

Per a més informació: Consulteu-nos a les nostres  botigues i si ho desitgeu us tramitem la pòlissa nosaltres mateixos.