Perruqueria de gossos i gats a Montcada i Reixac – Can Cuiàs

Tancat temporalment.

El banyem, li tallem el pèl i les ungles, i li netegem les orelles

El servei de perruqueria canina o felina inclou bany (ensabonat, esbandit i assecat) amb productes aconsellats pels nostres veterinaris, tall de pèl i ungles, neteja d’orelles i buidatge de les glàndules anals.

Utilitzem tècniques de tallat modernes i adaptades a cada raça i espècie

Els nostres professionals són especialistes titulats en perruqueria de gossos i perruqueria de gats, i utilitzen les tècniques de tallat més modernes i adaptades a cada raça i espècie.

Cada sessió té una durada aproximada de 2 hores. Primer realitzem un tall previ del pèl, a continuació rentem i després duem a terme un tall de perfeccionament, a màquina o a tisora segons la raça. En gossos de pèl llarg apliquem una mascareta reparadora de les puntes trencades. Acabem els tractaments de perruqueria amb un abrillantador en gossos de pèl curt o amb colònia en gossos de pèl llarg.

Disposem de servei a domicili

Recollim els animals per portar-los a la perruqueria i a la visita del veterinari. Truqueu-nos o envieu-nos un correu al vostre centre habitual.

Tractaments dermatològics veterinaris

Tenim cura la pell de les vostres mascotes i dispensem el tractament adequat a qualsevol patologia dermatològica provocada per al·lèrgies -al pol·len, picades o aliments-, caspa, pioderma caní, fongs, infeccions, lesions, tumors i quists. Apliquem el xampú recomanat pel veterinari, amb doble ensabonada i assecat complet.

Banys antiparasitaris

Realitzem banys per a gossos i gats per tal de prevenir i tractar l’aparició de paràsits com puces, polls i paparres que, a més de provocar irritacions a la pell, poden produir greus malalties en els animals.

Apliquem els productes específics antiparasitaris recomanats pels nostres veterinaris, doble ensabonada i assecat i, si l’animal té puces, emprem tractaments d’eficàcia ràpida abans del bany per tal d’eliminar-les. Aconsellem banyar les vostres mascotes amb la freqüència adequada.