Dispensari Veterinari del Vallès

Ens agraden els animals

Som un referent a Catalunya en homeopatia i acupuntura veterinàries.

Permanentment connectats amb el nostre Hospital 24 hores de Rubí i el seu servei d'Urgències.

Al Dispensari Veterinari del Vallès ens agraden els animals, entenem de la nostra feina i ens esforcem per tenir cura de les vostres mascotes de la manera més adequada. El que ens fa diferents és el tractament de l'animal malalt des de tots els vessants: físic, emocional, ambiental o social, per tal de descobrir l'origen del desequilibri i solucionar-lo amb la integració harmònica de la medicina convencional i les teràpies alternatives.

Més de 30 anys d'experiència i els coneixements dels nostres especialistes ens permeten oferir-vos assistència completa en medicina preventiva, diagnosi, cirurgia i en el tractament de les malalties pròpies de cada espècie. També som un referent a Catalunya en teràpies alternatives: acupuntura i homeopatia veterinàries.

Els més de 20 professionals multidisciplinars de les nostres clíniques, ubicats a Rubí, Sant Cugat, Cerdanyola, Barberà, Barcelona i Montcada i Reixac, treballem de manera coordinada i permanentment connectats amb el nostre Hospital 24 hores de Rubí i el seu servei d'Urgències, per tal de cooperar i compartir coneixement, instrumental, equipament i instal·lacions, i garantir en tot moment la millor atenció sanitària per al vostre animal de companyia. A més, disposem de vehicles per a visites a domicili i per traslladar les mascotes a la clínica o a la perruqueria en cas que ho requereixi.

Al 1980 obrim la primera consulta a Valldoreix, on Joan Pons aposta fermament per un servei integral, permanent i de qualitat a la comarca del Vallès que garanteixi tranquil·litat als propietaris dels animals de companyia.

Els membres del nostre equip professional disposen d'àmplia formació i experiència per poder atendre adequadament les vostres mascotes i assessorar-vos en la seva cura.

Atenem a tota classe d'animals de companyia i domèstics, als quals proporcionem assistència completa en medicina preventiva, diagnosi i en el tractament de les malalties pròpies de cada espècie.