Higiene bucal

La teva mascota comença a tenir mal alè? Mostra brutícia entre les dents? És el moment de realitzar una adequada neteja de la seva boca i evitar possibles malalties que de ben segur estan per arribar.

A DISPENSARI T'AJUDEM A PREVENIR MALALTIES I CUIDAR LA SALUT DE LA TEVA MASCOTA AMB UN PREU MOLT ESPECIAL 

CAMPANYA D'HIGIENE DENTAL A 195€ DEL 15 D'OCTUBRE AL 30 DE NOVEMBRE (29% DE DESCOMPTE!)

 

 

Per què és necessari realitzar una higiene bucal a la nostra mascota?

El problema del mal alè denominat halitosi, és molt comú en les nostres mascotes, i és a causa de diferents factors, encara que us destaquem els següents:

 • La ingesta d'aliments casolans, principalment enllaunats o humits
 • La conseqüent acumulació de carrall
 • L'acidesa de la saliva
 • La falta d'una correcta neteja entre les peces dentals

INCLOU:
EXTRACCIÓ DE MOSTRA I ANÀLISI PRE-QUIRÚRGIC DE SANG

Sense promoció: 77,25 € (IVA Inclòs) 


NETEJA BUCAL

Sense promoció: 200,52 € (IVA Inclòs)


TOTAL SENSE PROMOCIÓ: 277,77 €

ESTALVI PROMOCIÓ DE 82,77 €

Serveis inclosos

 • Pack pre-anestèsic / pre-quirúrgic
 • Anestèsia general
 • Assessorament preventiu
 • Neteja de carrall
 • Descompte del 10% en productes de botiga per a la higiene bucal
 • Descompte del 10% en extres no inclosos a la neteja i que s'hagin de realizar (com l'extracció d'una dent)

En què consisteix una higiene bucal?

La malaltia periodontal provoca una acumulació de carrall en les dents amb la possibilitat de provocar diferents infeccions en la boca de la nostra mascota, per aquest motiu és fonamental una neteja regular així com un mínim de dues revisions anuals al nostre veterinari. La neteja bucal a la nostra mascota consisteix a eliminar el carrall de totes les peces dentals, i, a pesar que es tracta d'un procés senzill de practicar pel veterinari, necessita d'un procés anestèsic i un monitoratge controlat per un especialista anestesista, el qual estarà present durant tota la intervenció.

Mesures preventives

Amb aquestes tres senzilles regles podràs cuidar perfectament la salut bucal de la teva mascota:

 • El raspallat de les dents:
  Un bon raspallat de les dents tres o quatre vegades per setmana serà sens dubte la millor solució per eliminar el problema. Consulta amb el teu veterinari els diferents raspalls disponibles per a gossos i gats, així com els més adequats per a la grandària de les seves dents.

 

 • Selecciona una bona alimentació:
  Existeixen al mercat una gran varietat d'aliments específics per a la teva mascota, per aquest motiu, t'aconsellem et deixis guiar pel teu veterinari de quin és la millor alimentació per a la teva mascota, i, sobretot, no li donis aliments o sobres restants dels menjars de la casa, tot això accelera la formació i acumulació de carrall en les dents de la teva mascota, deixa de pensar que això és el millor per a ell.

 

 • Complements específics:
  Igualment disposes al mercat d'infinitat de complements específics per ajudar a la higiene dental de la teva mascota. Els ossos de fil són una bona opció que segur el teu veterinari t'aconsellarà, encara que també hi ha altres complements que a més serviran de joguines per a la teva mascota, però sobretot consulta al teu veterinari quin és l'ideal i més adequat.

Contacta amb nosaltres

Contacte >>