Alimentació i accessoris per a mascotesAlimentació i accessoris per a mascotes
Alimentació i accessoris per a mascotesAlimentació i accessoris per a mascotes
Alimentació i accessoris per a mascotesAlimentació i accessoris per a mascotes
Alimentació i accessoris per a mascotesAlimentació i accessoris per a mascotes
1
2
3
4

Botigues

Alimentació i accessoris per a mascotes

Dispensem pinso medicat humit i en sec.

Disposem d'un gran assortiment de productes recomanats per veterinaris.

Al Dispensari Veterinari del Vallès fa més de 30 anys que ens dediquem a la venda d'alimentació i accessoris per a animals de la mà de professionals especialistes que us assessoren i aconsellen segons l'espècie, raça, particularitats i mode de vida de la vostra mascota, per tal que la mantingueu sempre sana i en forma.

Alimentació

A la botiga veterinària de les nostres clíniques hi trobareu tota mena de pinsos de marques d'alta gamma per a gossos, gats, conills, petits rosegadors, fures, petites aus, peixos, tortugues de terra i d'aigua i d'altres. Disposem d'un gran assortiment de productes de menjar per a mascotes tant en llaunes, trossets, com en pinso.

Dispensem també alimentació medicada en llaunes i trossets i  en pinso per a animals amb problemes digestius o  patologies cardíaques, de ronyó, de fetge o al·lèrgies alimentàries, pinso “antisarro”, i pinso específic per a animals obesos.

Gama ecològica

A la nostra botiga disposem també de productes naturals i ecològics, sense additius ni conservants artificials. El nostre personal especialitzat us assessorarà, tant en la línia d’higiene, productes antiparasitaris i medicació natural com en alimentació i accessoris (llits, joguines ecològiques per a mascotes).

Accessoris

A la botiga veterinària de les nostres clíniques hi trobareu tota mena d'accessoris d'alta gamma per a gossos, gats, conills, petits rosegadors, fures, petites aus, peixos, tortugues de terra i d'aigua i altres.

Disposem d'un gran assortiment de joguines i mossegadors, jocs educatius dissenyats per etòlegs, llits, collars, cadenes, transportins, gateres, accessoris d'higiene -sabons, xampús, mascaretes, raspalls, sèrums, netejadors d'orelles, ulls i oïda- i premis -llaminadures, galetes, snacks-, tots ells recomanats per veterinaris.

Especialistes en vendes i atenció al client

Sabina Marín, Margarita Gomez, Goretti Riba, Mari Carmen Díaz, Mari Cruz Aguilera, Elena Rosa, Esther Crespo, Marta Ortega, Raquel Castro