Teràpia neural, un tractament de regulació del sistema neurovegetatiu

Us parlem d’una nova tècnica de medicina natural, la teràpia neural que aplica la doctora Sonsoles Pons al Dispensari Veterinari del Vallès. Consisteix en l’aplicació de procainamida, un anestèsic molt diluït, en cicatrius i ganglis i ens permet regular tot el sistema neurovegetatiu de l’animal.

Les cicatrius o irritacions al cos de la vostra mascota creen unes interferències que poden provocar malalties perquè l’energia no flueix correctament. El mal funcionament del sistema neurovegetatiu amb l’organisme relacionat, fa que apareguin malalties o no permet que se’n curin d’altres. Amb la teràpia neural actuem desinhibint les irritacions que ha rebut el cos.

La tècnica de la teràpia neural s’aplica mitjançant injectables amb procainamida en diferents punts del cos, a vegades cicatrius, a vegades ganglis, en llocs on hi ha una tensió i perquè s’ha produït una irritació corporal. En aquests casos el sistema neurovegetatiu ha quedat afectat i l’organisme no pot actuar com un tot.

Un tractament holístic

Com tota teràpia natural que treballem al Dispensari, la teràpia neural és un tractament holístic, és a dir que es tracta l’individu i no la malaltia. A cada animal se li posa en punts diferents, en dosis adaptades i el nombre d’aplicacions indicades segons el seu mal. Les sessions necessàries depenen de l’individu i de la malaltia que tingui, tant si estem parlant d’una patologia crònica o aguda, o segons sigui una interferència traumàtica o infecciosa.

La teràpia neural és molt efectiva per tractar qualsevol malaltia crònica, aguda, per incontinències urinàries, convulsions, infeccions… per una gran quantitat de casos. A l’intervenir adequadament sobre el sistema neurovegetatiu és una bona solució per afavorir el procés de l’autocuració que té el propi individu.