Tallers per combatre la por als petards amb Ethobalance

Enfocat a gossos amb pors o fòbies als petards, aquest taller realitzat per les etòlogues d’Ethobalance amb la col·laboració del Dispensari Veterinari del Vallès, dona pautes per afrontar amb tranquil·litat les berbenes estiuenques.

L’Aula del Dispensari al centre de Rubí i a l’aula de la fundació Silvestre de Barcelona, acolliran els propers dies 2 i 3 de juny aquest taller per combatre la por als petards que tenen molts gossos. En 90 minuts s’explica als propietaris quines són les pautes de modificació de conducta per a reduir al màxim el nivell de por i ansietat de l’animal.

Una part de la sessió es dedica a ensenyar els propietaris a interpretar les conductes dels seus gossos i a determinar el seu grau d’ansietat. També s’expliquen les teràpies biològiques que poden servir d’ajuda en aquestes situacions. Així mateix, s’informa dels tipus de nutracèutics i fàrmacs que existeixen i de quins són adequats per a cada animal.

Els tallers són impartits per Ethobalance, un equip multidisciplinari d’etòlegs, veterinaris i educadors canins. Si hi esteu interessats sol·liciteu la vostra inscripció a: info@ethobalance.com

Posts relacionats: Fòbia als petards, com podem ajudar la nostra mascota.

Categoria/es: