Relleu al Dispensari de Can Cuiàs

El dispensari de Can Cuiàs s’ha acomiadat emotivament de la Susanna Carles, una excel·lent professional que durant els darrers quatre anys ha estat al capdavant del centre i que inicia ara una nova etapa professional al camp de l’ensenyament. Satisfeta i encantada amb la feina que ha desenvolupat aquí durant aquest temps, al seu darrera, la Susanna deixa molts amics, companys de feina i clients, que ja l’han començat a enyorar. El seu lloc l’ocupa ara la Marta Ortega, vella coneguda dels nostres pacients, molt disposada a seguir les passes de la seva predecessora en aquest barri de Montcada i Reixac que ambdues qualifiquen de “molt familiar i proper”.

IMG_3773La Susanna, que ha vingut una tarda al Dispensari expressament per acomiadar-se, s’emociona quan parla de la seva estada a Can Cuiàs. “Per mi han estat uns anys molt macos. Sincerament, tinc un bon record ja que he estat molt a gust i m’encanta treballar amb els animals. En aquest barri sempre m’han tractat molt bé. La gent és propera i tenim un tracte amigable i directe”.

També té bones paraules per l’empresa i els companys. “Com a treballadora me’n vaig molt contenta. Aquí sempre estan disposats a fer-te un favor i si proposes qualsevol millora t’escolten. Això és important perquè fa que et sentis valorada i que et sàpiga greu marxar. A la feina hi passem moltes hores i és fonamental estar bé amb els teus companys”.

Amb la Victòria Carreras, actual veterinària de Can Cuiàs, van encaixar des del primer dia. “Va estar una gran ajuda per mi quan vaig començar a treballar aquí”, explica la Viqui. “Gràcies a ella em vaig adaptar ràpidament i em va ensenyar moltes coses. I és que, amb tants anys d’experiència sovint en sabia tant o més que jo de veterinària”.

 

Ja fa un temps que la Susanna, que és llicenciada en biologia, es va apuntar a la borsa de treball d’ensenyament, preveient que aviat hauria de deixar la perruqueria veterinària a causa d’una lesió a l’esquena. “Quan em van cridar per unes substitucions en instituts, no vaig poder renunciar perquè sinó perdia l’oportunitat. La docència també m’agrada, però trobo a faltar treballar amb els meus animals: els gossos, els gats, els ocells. Els vaig agafar una gran estimació, ja em sabia els seus gustos i manies, a alguns els he vist créixer des de molt petits, a d’altres els he vist patir i lluitar contra malalties... són moltes experiències i moltes anècdotes”.

Les mostres d’afecte rebudes dels seus clients donen fe d’aquesta estimació sincera, com aquest missatge que ens va fer arribar la Manoli Valenzuela en conèixer la notícia de la seva marxa: “Hace casi tres años que Coco llegó a casa, y, su primera salida, fue al Dispensari Veterinari de Can Cuiàs. Allí nos recibió Susanna, con una gran sonrisa en los labios, y mucho amor para dar. Ella le dio su primer baño, y, durante estos tres años, ha sido mucho más que una peluquera. Sin duda, el Dispensari pierde una gran profesional, y mejor persona. Gracias Susanna por todo este tiempo, te echaremos muchísimo de menos, y te deseamos muchos éxitos en tu nueva etapa, porque te los mereces. TE QUEREMOS!”

Alegre i disposada, la Marta Ortega ha agafat el relleu de la Susanna. L’auxiliar i perruquera ja porta uns 4 o 5 anys fent substitucions en diverses clíniques del Dispensari, la darrera de les quals a Cerdanyola, on s’hi va estar uns vuit mesos. “Aquí a Can Cuiàs m’hi trobo molt bé. M’agrada molt aquest barri on la gent és molt propera, molt amable. Tenim molt bona relació i això ho valores molt si t’agrada treballar de cara al públic. Quan t’has criat tu també en un barri com aquest això s’agraeix”.

Susanna i Marta, molta sort a totes dues!

Categoria/es: