Platja per a gossos de Cambrils

Avui us proposem una excursió a la platja per a gossos de Cambrils, a la Costa Daurada. Un espai ampli i amb serveis perquè les vostres mascotes gaudeixin de l’estiu com es mereixen!

La platja per a gossos de Cambrils, habilitada l’any passat per l’ajuntament, és força àmplia amb una zona de sorra i una altra de pedres. També compta amb un espai de vegetació on les vostres mascotes hi trobaran una bona ombra per jeure a fer la migdiada.

Des d’aquest any, la platja està delimitada per una tanca de fusta i la zona de bany per una tira de boies. Just a tocar hi ha una zona de xiringuitos, on després podreu gaudir d’un bon dinar de peix del Mediterrani.

Com es habitual en els llocs petfriendly, la gent és força cívica i conscienciada i empatitzareu amb tothom. Aviat els vostres gossos se sentiran còmodes i faran amics, així que una excursió a la platja pot ser una excel·lent activitat de socialització.

Recordem que a la resta de platges de Cambrils la normativa prohibeix la presència de gossos des de l'1 d'abril fins al 31 d'octubre.

Fitxa tècnica

Localització:

Desembocadura de la riera d’Alforja a Cambrils, en el tram delimitat.

Espai

15 metres d'ample i 65 metres de llargada

Serveis:

Zona d’aparcament per a una vintena de cotxes.

Dutxa per a gossos

Dutxa per a persones

Normativa

Consulteu la normativa en aquest enllaç

Categoria/es: 
Etiquetes: