Nous cursos per a cadells al Dispensari Veterinari

IMG_7631A partir del proper dissabte 20 de febrer reprenem els cursos de socialització per a cadells de gos i de gat a l’Aula del Dispensari Veterinari del Vallès. Les sessions, dutes a terme de forma senzilla i divertida, seran impartides per professionals de l'etologia del grup Ethobalance, especialitzats en el comportament animal.

Aprendre les conductes naturals de cada espècie, la importància d’una bona alimentació i socialització, l’obediència bàsica, com jugar amb les mascotes de forma controlada o com convertir la casa en un entorn saludable i IMG_7633estimulant per a les mascotes, són alguns dels objectius que persegueixen aquests cursos. Així mateix, es donaran pautes per redirigir i reeducar comportaments no desitjats i per reduir l’estrès durant les visites al veterinari i en d’altres situacions determinades.

El curs per a gossos consta de 4 sessions de 90 minuts i està destinat a cadells de 2 a 4 mesos. En el cas dels gats, el curs consta de dues sessions de 90 minuts i va dirigit a gatets de 7 a 14 setmanes. En tots els casos els cadells han d’estar ja vacunats i degudament desparasitats i es recomana la participació al curs de totes les persones que conviuen amb ells. També hi poden assistir tots aquells interessats que no tinguin cadells en edat de socialització sense els seus animals.

Categoria/es: