Nou trio de joves veterinaris al Dispensari

Fa poc temps que són amb nosaltres, però s’han integrat ràpidament al nostre equip de veterinaris, amb els quals treballen i aprenen braç a braç. Són joves, dinàmics, apassionats de la seva feina i, sobretot adoren els animals. Els voleu conèixer?

Juanjo Adamuz, futur cirurgià veterinari

Aquest mallorquí de 29 anys llicenciat en veterinària per la UAB és un amant de la natura i els animals. Arriba al Dispensari procedent d’un centre veterinari del Maresme on es va iniciar en aquesta professió. Té predilecció pels animals petits, sobretot pels gossos, que va començar a estimar de nen, amb el mestís que tenia a casa.
Encara no ha escollit especialitat, però es decanta per la cirurgia, un camp que l’apassiona i sobre el qual s’està començant a formar de la mà dels especialistes del Dispensari. “Aquí hi estic molt a gust i aprenc moltíssim. M’agradaria seguir formant-me i creixent al costat d’aquests professionals”. El trobareu a Barberà als matins, a Sant Cugat a les tardes i un cop ser setmana fent guàrdia a l’hospital.

Cristina Serra, enamorada de gats i gossos

Acabada de llicenciar, aquesta jove de Santa Coloma de Gramenet es decanta de moment per la medicina general veterinària. Viu amb el seu gos, un golden de nom Bob i el seu gat, l’Emilio, un europeu. Es declara enamorada d’aquestes espècies animals. i se sent afortunada de poder treballar amb elles cada dia. “Estic molt contenta aquí al Dispensari, la meva primera feina. Durant aquests mesos he evolucionat molt i estic agafant molta experiència”.
La Cristina reparteix el seu horari entre els dispensaris de Can Cuiàs i Barberà, a més d’una guàrdia a l’hospital i, si és necessari, alguna suplència.

Jennifer Muñoz, passió pels exòtics

Apassionada dels animals des de petita, sempre havia volgut ser veterinària. Finalment l’any passat va fer realitat el seu somni després de llicenciar-se a per la UAB. Actualment estudia un màster en exòtics, una branca a la qual li agradaria dedicar-se. Malgrat que ara no en té cap, sempre ha conviscut amb ocells, hàmsters i conills.
La Jennifer està habitualment a l’hospital veterinari de Rubí, on va entrar fa un parell de mesos. “És una feina apassionant. Aquí no parem, hi ha moviment tot el dia. Amb els companys l’ambient és molt bo, m’ajuden en tot el que poden i em sento molt còmoda, ara ja, totalment adaptada”.