Nou curs de cadells a l’aula del Dispensari

EthobalanceEl proper dissabte 2 de juliol tindrà lloc una nova sessió d’entrenament de cadells, impartida pels especialistes en etologia veterinària d’Ethobalance, al Dispensari Veterinari del Vallès.

Els cursos tenen com a objectiu la socialització de cadells –gossos i gats- com a mètode preventiu per facilitar als propietaris l’enteniment amb les seves mascotes i per tal que coneguin les seves necessitats bàsiques. Així mateix, els ensenya a aplicar unes normes bàsiques d’obediència que els permetran construir una relació basada en la confiança, el respecte i l’enteniment mutu, i fonamentada en l’educació respectuosa i en positiu.

Les sessions se celebren els dissabtes a l’aula del Dispensari, a Rubí i inclouen un seguiment passats quatre mesos per resoldre dubtes i comprovar la bona evolució del cadell. Ethobalance compta amb un equip multidisciplinar d’etòlegs veterinaris i educadors canins, així com amb un fotògraf professional. En cada curs se sortejarà un reportatge entre els participants.

Categoria/es: