Marta Valldeperas, nova veterinària del Dispensari

Des del passat estiu Marta Valldeperas forma part de l’equip de professionals del Dispensari Veterinari del Vallès. La seva tasca es desenvolupa a cavall entre els centres de Barcelona i Rubí 2, on passa visites veterinàries, i l’hospital 24 hores, on atén urgències i participa de les guàrdies de cap de setmana.

Fa uns anys, després d’acabar la carrera, la Marta Valldeperas, veïna de Rubí, va donar els seus primers passos com a professional de la veterinària al Dispensari Veterinari del Vallès. Més endavant, la seva vida laboral la va portar a altres centres de diverses localitats dels voltants. “Estic encantada d’haver tornat aquí, on sempre m’he sentit com a casa”, explica la veterinària.

Especialitzada en petites mascotes, la Marta té especial predilecció per gossos i gats, i sobretot per l’estudi del seu comportament, camp en el qual s’ha format a través de diversos cursos i seminaris. En aquesta nova etapa, la seva tasca se centra sobretot en la visita del dia a dia.

Aquí la feina és apassionant, no t’avorreixes mai”, ens explica la veterinària. A les clíniques s’ha familiaritzat amb les ecografies, una tècnica que considera especialment útil per al diagnòstic. També realitza radiografies, sutures i visites de prevenció, col·locació de vacunes i microxips.

Prevenció

En aquest sentit, i ara que arriba l’hivern, la Marta Valldeperas aprofita per advertir i aconsellar als propietaris de mascotes que continuïn amb les mesures antiparasitàries, malgrat que baixi la calor ambiental, tal com ho expresa en aquest vídeo:

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=msgHLT3WFAg[/embedyt]

D’altra banda, la veterinària també considera molt enriquidores les guàrdies que realitza a l’Hospital Veterinari de Rubí. “Et permeten familiaritzar-te amb casos més fora de lo normal i aprendre a reaccionar ràpidament”.

Els que ja s’han familiaritzat amb ella són els seus pacients. Encantats de tenir-te amb nosaltres i benvinguda Marta!