Ivanna Vons, nova veterinària de l’Hospital de Rubí, una enamorada de la professió

"M’agrada quan puc ajudar a un dels meus pacients i veure les cares felices dels seus amos quan surten del consultori curats".

Fa unes setmanes es va incorporar a l’equip de veterinaris de l’hospital de Rubí després de llicenciar-se l’any passat. Ja coneixia el Dispensari perquè hi havia fet pràctiques durant la carrera, i tant els pacients com el personal es van mostrar encantats de tornar-la a tenir aquí.

Al dispensari passa consulta com a veterinària generalista, fa revisió dels animals hospitalitzats i també fa guàrdies de cap de setmana. “A urgències acostumem a tenir molta feina”, explica la Ivanna, “bàsicament animals amb diarrees, vòmits, algunes caigudes, o mossegades per baralles amb altres gossos o gats”.

Comenta aquesta jove veterinària que sempre li ha agradat la traumatologia i que, quan hagi agafat més experiència, li agradaria fer alguna especialitat. De la seva feina al Dispensari li atreuen moltes coses, però sobretot, “m’agrada quan puc ajudar a un dels meus pacients i veure les cares felices dels seus amos quan surten del consultori curats”.

Un bon ambient entre els companys

La Ivanna s’ha adaptat ràpidament a la nostra manera de treballar. “Aquí l’ambient entre els companys és molt bo, de fet ja ho coneixia de quan vaig fer les pràctiques”. Tot i que creu que les coses són difícil quan inicies la vida laboral, ja que a la feina cal recordar tot el que s’ha estudiat durant 5 anys, “el fet que al llarg d’aquest temps haguem fet pràctiques i guàrdies ens ha anat preparant pel que ens trobarem i crec que m’he adaptat força bé”.

Enamorada dels animals des de ben petita, ja fa molts anys que pensava en un futur com a veterinària, malgrat que no va ser fins a segon de batxillerat que es va decidir a estudiar la carrera. Ha tingut un gat, un hàmster i ara té peixos, però tant els gats com els gossos són els seus predilectes. Benvinguda al Dispensari Ivanna!