Etologia: Socialitza la teva mascota!

 

Cursos Ethobalance (etologia)Sabíeu que l’etapa de socialització amb etologia, és clau per evitar problemes de comportament en el futur?

Aquest període  es dóna a l’edat compresa entre les 3 setmanes i els 3 mesos. Nombrosos estudis en etologia veterinària ens  demostren que els gossos que han rebut  una correcta socialització durant aquest temps, tindran una molt menor propensió a patir problemes de conducta. A més seran animals més sans i equilibrats en tots els nivells.

L'etologia evita pors i fòbies

I és que les mascotes que acudeixen a aquestes classes tindran molts menys problemes d’agressivitat, pors i fòbies, eliminació inadequada o hiperactivitat. Tampoc patiran tants trastorns relacionats amb l’ansietat per separació, el joc inadequat  i problemes de comportament en general.   

Etologia veterinàriaCom a veterinàries especialitzades en etologia, a Ethobalance us donen les pautes necessàries per a construir un entorn estimulant i una rutina diària òptima per al bon desenvolupament de la vostra mascota.  Ho fan promovent interaccions i pautes de maneig adequades per a què així sigui.  Us  ensenyaran  també obediència  bàsica en positiu i us explicaran les necessitats fisiològiques i el llenguatge que utilitza la vostra mascota per expressar-les.

Un vincle sa amb la mascota

Tot això us permetrà relacionar-vos-hi adequadament i crear amb ella un vincle sa. Així mateix, si presenten algun problema de conducta, us donaran les pautes necessàries per treballar-lo. Per això, i perquè cada mascota és un univers, us oferim dos  diferents  formats de classes que responen a diferents necessitats que pugueu  tenir.  

Un primer consta de quatre sessions conjuntes  de 90 minuts.  El segon format consta d’una  sessió conjunta de 90 minuts juntament amb una visita al vostre domicili per individualitzar cada  cas de la millor manera possible.  

Els cursos van destinats a cadells de 2 a 4 mesos, però si el vostre gos és més gran, també es fan sessions individuals.  En  tots dos casos els cadells han d’estar ja vacunats i correctament desparasitatsSi hi esteu interessants poseu-vos en contacte amb les clíniques del Dispensari.

Trieu el format que  trieu, us perdreu aquesta oportunitat? 

Categoria/es: