El veterinari Héctor Hernando emprèn un nou projecte professional

Fins ara al capdavant de l’Hospital 24 Hores del Dispensari Veterinari del Vallès, Héctor Hernando inicia una nova etapa professional fora del centre. El veterinari, especialitzat en cirurgia, medicina interna i dermatologia, marxa a Salamanca on té previst obrir la seva pròpia clínica. Per ocupar el seu lloc s’incorpora el veterinari Quim Menzinger.

Héctor Hernando ha estat amb nosaltres durant gairebé cinc anys, primer a la clínica de Barberà del Vallès i després a l’hospital de Rubí, on s’ha desenvolupat professionalment en un camp que l’apassiona. “El dia a dia del servei d’urgències, les intervencions, el seguiment dels animals hospitalitzats... és el que més m’agrada. Aquí tenim molta feina i ens arriben els casos més complicats, i això de cara al meu desenvolupament professional ha estat molt positiu”.

En aquest sentit, un dels aspectes que més valora l’Héctor d’aquests anys, ha estat l’oportunitat de poder familiaritzar-se amb l’equipament tecnològic avançat que incorpora en centre. “Aquí intentem estar sempre al capdavant, innovant. Comptem amb els millors mitjans tecnològics. Tant en endoscòpia, com en radiografia o ecografia tenim sempre els aparells més moderns perquè es va renovant constantment tot l’equipament. Això ens permet el millor encert, tant en la diagnosi com en el tractament de les diferents patologies”.

Però possiblement el que més trobi a faltar l’Héctor sigui la calidesa del tracte humà i animal d’aquests anys al Dispensari. “Amb els meus companys he estat encantat, bons professionals i bons amics que sempre intenten que el tracte amb el client sigui el millor. I, sobretot, enyoraré els meus pacients, que deixo aquí ara ja ben sans. M’agradarà anar sabent d’ells de tant en tant”.

L’Héctor comença una nova etapa professional i familiar a Salamanca, on anirà a viure amb la seva dona, el seu fill nascut la passada primavera i el seu gos, el Gringo, que l’ha acompanyat cada dia al Dispensari. “La meva mare és d’allà i així tindrem la família més a prop. Volem començar una nova vida, la nostra idea és buscar un local i muntar una clínica veterinària”.

Per tal que la seva marxa no afecti el funcionament diari del centre, durant les darreres setmanes, l’Héctor ha estat treballant conjuntament amb el veterinari Quim Menzinger, qui ocuparà el seu lloc al capdavant de l’hospital, i que ja se sent preparat i amb ganes d’agafar el relleu.

Doncs, benvingut Quim i, des del Dispensari Veterinari del Vallès, us desitgem molta sort Héctor i Gringo, nosaltres també us trobarem a faltar!

Categoria/es: