El cas de la Kyra, la Pit bull mainadera

IMG_3027El Max i l’Àlex són una simpàtica parella, clients del Dispensari Veterinari de Sant Cugat on, des de fa un any i mig, tenim la sort de visitar la Kyra, la seva gossa, una preciosa Pit bull de color xocolata. La setmana passada vam conèixer el nou membre de la família, el Raúl, el bebè de la parella nascut el passat agost, i vam conversar una estona sobre la bona acollida que li ha dispensat la Kyra al nouvingut.

La Kyra era la reina de la casa, però sempre ha estat molt bona i li teníem tota la confiança”, ens explica el Max. “De totes maneres ens vam posar en contacte amb un ensinistrador de gossos i ens va donar alguns consells que des del primer dia vam posar en pràctica i ens han funcionat molt bé. De seguida que va néixer el Raúl, vam deixar els seus bolquers i la seva robeta al terra de casa perquè la Kyra l’anés ensumant i es familiaritzés amb la seva olor. Quan ho olorava l’acariciàvem, sempre tot en positiu, i amb el nen vam fer el mateix, li vam anar apropant poc a poc i ella de seguida el va acceptar. Ja la primera nit es va posar als peus del bressol i s’ha convertit en la seva vigilant i protectora”.

El veterinari del Dispensari Veterinari del Vallès, Héctor Hernández, que va ser pare la passada primavera, us explicava també el seu cas en l'article "Tindrem un fill, què passa amb el gos?", on us donava altres consells.

IMG_3033El Bruno encara és molt petit, però ja comença a conèixer la gossa i li fa gràcia. “Li llancem la pilota dins de casa i quan la veu jugar li canvia la cara”, comenta l’Àlex mentre són tots tres dins la consulta observant com el Carles, el veterinari, li fa la revisió a la gossa. “Precisament la seva primera riallada va ser amb les corregudes de la Kyra darrera una pilota. Nosaltres quatre som una família. Ella és una més”.

“I és que és molt bona la Kyra, molt bona. Aquest tipus de gossos tenen una fama que no mereixen, pobrets”, assegura el Max. “Al pipican fa el mateix. Quan arribem allà tothom la crida perquè es fa amiga de tots i si la lladren o la intenten mossegar es llença a terra cames amunt. Està molt ben socialitzada”.

Ara que ha nascut el Bruno, el Max i l’Àlex han decidit fer-li a la Kyra una assegurança mèdica. “Hem optat per una cobertura total, que ens inclou la responsabilitat civil obligatòria per a aquesta raça, revisions i analítiques, malaltia, accidents i hospitalització”. La parella considera que aquesta és una bona decisió, ja que és bo que els gossos que conviuen amb nens estiguin sempre ben controlats mèdicament.

Doncs moltes felicitats Kyra per aquest nou amiguet que tens a casa, disfruta’l i cuida’l molt! Ah, i ens seguim pel Facebook, que ja hem vist que també tens el teu propi perfil!

Categoria/es: 
Etiquetes: