Coneix a fons l'Hospital de Rubí del Dispensari

L’Hospital veterinari de Rubí és un bullir d’activitat constant cada dia: telèfons que sonen, contínues entrades i sortides d’animals, veterinaris que canvien de torn, visites, cirurgies, proves, analítiques, atenció a la botiga, sessions de perruqueria, atenció als proveïdors... A més d’oferir consulta veterinària i servei d’urgències les 24 hores del dia, l’Hospital és el centre neuràlgic des d’on se supervisa el correcte funcionament de totes les nostres clíniques, tot un engranatge perfectament organitzat que ens permet garantir als clients una assistència permanent per a les seves mascotes, amb tots els recursos humans i tecnològics que asseguren un servei de la millor qualitat.

IMG_3957Sempre amb un somriure a punt, l’Elena i la Mari atenen les primeres consultes, ja siguin per telèfon o directament al centre. “Des d’aquí, nosaltres els desviem cap a l'especialista o el veterinari que els haurà d'atendre o els responem dubtes com per exemple sobre el pinso que han de prendre”, explica l’Elena. “A més també informem els propietaris de mascotes ingressades quan ens truquen per telèfon per conèixer el seu estat”.

A l’Hospital es du a terme des de l’atenció veterinària rutinària en horaris de consulta – revisions, vacunes, neteges bucals, etc– fins a visites d’urgència a qualsevol hora del dia o la nit, amb l’avantatge que el pacient pot quedar ingressat al mateix hospital si així ho requereix el seu estat. Precisament, el que caracteritza aquest centre és la rapidesa d’actuació, ja que, a més dels dos consultoris que permeten passar visita simultàniament, disposa de sala de rajos X, sala d’ecografies, quiròfan i laboratori amb la nostra biòloga Nèlida Ciurana al capdavant, tots ells equipats amb moderns aparells de darrera generació, que agilitzen enormement a l’hora d’emetre un diagnòstic.

Veterinaris entusiastes i apassionats.

A més, el qualificat equip de veterinaris del centre compta amb especialistes en traumatologia, cirurgia, dermatologia, cardiologia, oftalmologia i altres especialitats veterinàries. Però, per damunt de la seva professionalitat, els clients valoren especialment el tracte proper i afectuós que tenen amb els animals els entusiastes i apassionats veterinaris que fan torns a l’Hospital–el Toni, el Quim, l’Esther, Cristina la Ilària, la Patrícia, i la Vicky- i que els fa sentir que les seves mascotes són sempre en les millors mans. Un rigorós ordre de torns i guàrdies es programa periòdicament des de les oficines centrals del Dispensari.

Convalescència sense estrès.

L’Hospital compta amb tres sales d’hospitalització permanentment vigilades i amb espais separats per a gossos, gats i casos d’infecciosos. Aquesta divisió permet garantir un ambient tranquil i sense sorolls, especialment per als gats, per als quals s’ha habilitat una estància separada que els redueix l’estrès i els facilita la recuperació.

També compta amb una saleta per a animals que pateixen alguna malaltia infecciosa com el parvovirus, una gàbia totalment aïllada que disposa d’un mecanisme d’autoneteja i desinfecció.

L’atracció del barri

Però el que deixa literalment bocabadats els nostres veïns del barri, petits i grans, és observar com feinegen hàbilment la Maribel i l’Esther, les nostres especialistes en perruqueria canina i felina. Sempre tenim algun curiós davant la gran vidriera, embadalit per la imatge dels animalons gaudint de la seva sessió, a vegades relaxats pel bany d’aigua calenta i escuma i a vegades alleujats desprès de ser descarregats d’alguns quilos de pèl. L’atracció màxima és el dia que toca pelar el Momo, el nostre famós i pelut conill d’índies peruà!

I és que l’Hospital, després de gairebé 15 anys al barri, ja és un dels establiments que dóna més vida per tots els serveis que ofereix. A banda de la clínica, l’hospital i la perruqueria, també la botiga ja s’ha fet una bona clientela fixa, coneixedora del gran assortiment en pinsos, accessoris i joguines per a animals de companyia que s’hi poden adquirir.

Fins i tots els dissabtes, hi ha un gran moviment, especialment els dies que toca curs d’etologia per a cadells a l’Aula del Dispensari. Es tracta d’un programa de socialització, impartit pels especialistes de Ethobalance, que permet ensenyar el cadell a comunicar-se de forma adequada amb altres animals, amb adults, nens i objectes. Una bona forma d’assegurar-vos que creix sa en tots els sentits, fet que us estalviarà molts maldecaps més endavant!

L’Elena i la Mari estaran encantades d’informar-vos de qualsevol dels serveis de l’Hospital de Rubí. Segur que us resoldran tots els vostres dubtes, perquè, com diu la mateixa Elena, “tot comença aquí i tot acaba aquí, en aquests mostradors, ja que sempre som nosaltres les donem els últims consells al client”.