Coneguem a fons el Dispensari de Rubí 2

El Dispensari Veterinari del Vallès de Rubí 2, està situat en un barri força cèntric de la localitat, tocant a la riera i a tan sols tres minuts de l’ajuntament. Un local agradable i acollidor on ja ens hem fet amb una clientela pròpia, no només entre els rubinencs, sinó també entre els forans, atrets per les bones referències dels tractaments homeopàtics i d’acupuntura de la doctora Sonsoles Pons.

A l’entrar us rebrà la Marga Gómez, perruquera canina, auxiliar veterinària i qualificada professional preparada per aclarir-vos tota mena de dubtes. El seu espai és principalment la botiga, on us localitzarà ràpidament tot allò que necessiteu per a la vostra mascota. A les tardes es combina amb l’Elena Rosa, també auxiliar de Rubí2.

A l’esquerra de la porta principal es troba la sala de perruqueria on treballa l’Oriol, el perruquer caní i felí que s’encarrega habitualment d’aquest servei. Tot i així encara hi podem trobar la Marga algun dia, amb algun dels seus clients de tota la vida. A més del safareig i la llitera, a la sala hi ha instal·lada una màquina d’autoservei per a aquells que tingueu pressa o no hagueu demanat cita prèvia. També hi assequem aquells gossos als quals espanta el soroll i l’aire directe de l’assecador, ja que la maquina és més relaxant.

Entrant cap a dins ens plantem ja a la sala d’espera, des d’on s’accedeix a les dues consultes, una més petita que acostumem a utilitzar per a gats i l’altre més gran per als gossos. La Sonsoles Pons al matí i la Marta Peña a la tarda son les dues veterinàries que trobareu habitualment a Rubí 2. Alguns matins, si hi ha cirurgies, també compten amb l’ajuda de l’Ester Barrio de Rubí 1. Més enllà de les consultes es troba el quiròfan, i a continuació el laboratori i sala d’hospitalització de dia.

La majoria dels animalons ja coneixen força bé les seves veterinàries i es deixen fer confiats, en part gràcies al premi que els donem abans de començar la visita i per l’al·licient de la recompensa que els arribarà al final. També els seus amos se senten còmodes a la consulta, on tranquil·lament poden exposar tots els seus dubtes i preocupacions sobre la salut de la seva mascota i acompanyar-la i acaronar-la mentre li apliquen els tractaments o vacunes.

A més d’atendre les vostres mascotes, l’equip de professionals us aconsellem també sobre l’alimentació i els pinsos més convenients per a l’espècie, raça, constitució, pes i estat físic de cada animal, sempre amb el suport mèdic dels veterinaris especialistes en nutrició animal. A més, disposem de pinsos i alimentació fresca, com la dieta yum, a base de carn i verdures fresques, congelades i preparades per al consum.

Els nostres pinsos són tots de gamma alta”, ens comenta la Marga “i en tenim molts de medicats per a malalties concretes”. I ens recorda també que a la botiga hi trobareu tota mena d’accessoris i que ja tenim a punt la col·lecció de peces de tardor-hivern: jerseiets, anoraks i bressols on queden més recollits a l’hora de dormir.

Categoria/es: