Casos: desbloqueig d’un camp interferent amb teràpia neural

La Lola, és una pastora alemán creuada. Fa uns mesos va tenir cadells per cesària i al cap d’un temps va començar a patir de mal d’esquena.

Ni els calmants i els antiimlamatoris receptats pel seu veterinari de capçalera van aconseguir que millorés. També se li van fer radiografies a les quals no s’apreciava cap lesió. Finalment, els seus amos es van posar en contacte amb nosaltres per tal de provar amb les teràpies naturals.

Diagnosi

Després de fer una exhaustiva visita de la pacient al Dispensari Veterinari del Vallès, vam concloure que possiblemente s’havia desenvolupat un camp interferent a la mateixa cicatriu de la cessària.

Tractament

Vam optar primerament per la teràpia neural per tal d’aconseguir desbloquejar aquest camp interferent. Vam injectar Procainamida directament a la cicatriu de la cessària. I també vem reforçar el tractament amb acupuntura per tal d’incidir en tota la zona muscular i esquelètica.

Resultat

D’aquesta manera, vam aconseguir actuar sobre el sistema nerviós neurovegetatiu i la gossa va deixar de tenir dolor d’esquena. Amb només dues sessions ja va millorar moltíssim.

Aquest és un altre exemple dels beneficis de la teràpia neural per debloquejar camps interferents que provoquen altres malalties, que a vegades no estan relacionades amb la pròpia patologia.

Categoria/es: 
Etiquetes: