Alimentació per a mascotes

Al Dispensari Veterinari del Vallès els nostres veterinaris us aconsellen sobre la millor dieta per a cada animal, segons la seva espècie, raça, característiques físiques o estat de salut.

A les nostres botigues veterinàries només dispensem gammes altes de pinso i productes alimentaris per a mascotes. Considerem que el producte de qualitat és un factor determinant per a la bona salut de l’animal que, a la llarga, li pot estalviar moltes malalties o carències que l’obligarien a prendre suplements més endavant. La mala qualitat de la dieta es nota també en la salut i l’aspecte del pèl de l’animal. Amb el temps invertir en un bon producte alimentici estalvia visites al veterinari.

D’altra banda, la dieta de baixa qualitat que es pot trobar a grans superfícies porta grans quantitats de greix i altres ingredients que els atreu i fa que els animals mengin molt més. Com que no aprofiten gairebé res del que han menjat, tornen a tenir gana de seguida i tornen a menjar, de manera que el sac s’esgota abans.

Categoria/es: