5 articles imprescindibles per aquest estiu

Amb l'ajuda del Conan, aquest impressionant i atractiu model, us presentem les darreres novetats en articles per a gossos, imprescindibles aquest estiu, que trobareu a les botigues del Dispensari Vetrinari del Vallès. Tots els nostres productes, segurs i homologats segons la normativa, han estat escollits amb critèris estrictament veterinaris i pensant sempre en la comoditat i el benestar de les vostres mascotes.

  1. Alfombreta refrescant:

Alfombreta webUna solució ideal per mantenir-los frescos i còmodes. Per fora és de tela impermeable i a dins hi porta un gel que refreda al pressionar-la amb el pes de l’animal. La troben molt agradable quan fa calor, època en que els gossos no dormen als llits i busquen sobretot el terra i llocs més freds. També és una bona solució pel cotxe. El Conan la provarà aquest estiu, ja que els seus amos tenen previst fer un viatge i li han regalat per fer-li el trajecte més agradable.

  1. Joguines aquàtiques

Joguines webIndestructibles, flexibles, cridaneres i atractives, es netegen bé... i són flotants! Heu de posar alguna d’aquestes joguines al seu equipatge, ja que l’èxit està assegurat. La llançadora és la joguina revolució de l’estiu! Funciona com un tira-xines. Li llenceu ben lluny la fletxa de goma, ja sigui a la platja, al mar, en un camp o en un llac i correrà feliç a recollir-la.

  1. Frisby.

És una de les joguines preferides dels gossos. Us aconsellem que siguin de silicona, ja que el poden agafar molt millor amb la boca, no es trenca i s'hi entretenen molt rosegant-la. El Conan hi disfruta moltíssim!

  1. Abeurador portàtil

És un dels estris més útils, ja que, al ser plegable us hi cap a la bossa, no pesa i el podeu omplir en qualsevol font. Enmig d'una passejada, el vostre gos us ho agrairà moltíssim. N’hi ha de silicona, de Nylon i d’altres materials, i de diverses mides i capacitats. Mireu el Conan com s'hi aboca!

  1. Cadena per canicros 

cadena webReforçada i resistent, us la lligueu a la cintura i al collar del gos amb un petit mosquetó. Té una doble brida perquè pugueu tibar també el gos de més a prop.

I un de premi, la bossa per premis. Per penjar al cinturó, als pantalons o en qualsevol altre lloc. Ja sabeu perquè serveix, i el vostre gos ben aviat també!