3r Concurs de fotografia “La meva mascota”

cartell3erconcursfotografiaSota el lema “La meva mascota”, el Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya ha convocat un concurs de fotografies sobre la temàtica única dels animals de companyia amb premis per les imatges "més original" i "més bonica". El certamen està obert a tothom a partir dels 16 anys.

Le fotografies, que podrà ser en format digital, a color o en blanc i negre, o en format físic, seran valorades per un jurat format per membres del consell, fotògrafs professionals i veterinaris els membres del jurat tindran en compte si són fotografies, que tindran en compte si són imatges d’estudi o realitzades personalment, a l’hora d’escollir la guanyadora. El termini de presentació de candidatures finalitza el 15 de juny de 2016 a les 15 hores.

Les fotografies seran premiades amb 600€ en cadascuna de les dues categories. A més, el jurat escollirà una selecció de les millors amb les quals es durà a terme una exposició oberta al públic de la qual s’informarà a la web del col·legi més endavant.

Podeu descarregar-vos les bases del concurs en aquest enllaç.

 

Categoria/es: