Viatjar amb mascotes (4). Allotjaments

XPyFkOD6S’apropa el moment d’escollir destinació per les vacances i cal que penseu també en la vostra mascota. En la majoria de llars s’ha convertit en un membre més de la família, amb qui compartir les millors estones de l’any quan teniu temps per estar junts, per jugar, per passejar, per banyar-vos al mar o en algun riu, per veure com gaudeix de la natura i de les noves experiències.

Així doncs, si heu decidit emportar-vos de vacances el vostre gos o gat i heu de buscar allotjament, actualment ho teniu una mica més fàcil, perquè cada dia són més els establiments que admeten mascotes. Segons les vostres preferències o possibilitats podeu escollir entre hotels, apartaments turístics, cases rurals o càmpings. Tingueu en compte també a l’hora triar les característiques del vostre animal pel que fa a mides i comportament, ja que si no disposeu de molt espai es pot sentir inquiet o destorbar els veïns. Cal que tingueu present que, en tots els casos us feu responsables de les molèsties o desperfectes que pugui causar la mascota.

En aquest article us donarem una llista dels principals buscadors de cada categoria, així com algunes unes indicacions generals sobre cada opció, tot i que és probable que cada establiment disposi de la seva pròpia normativa.

 

Hotels

Us aconsellem reservar amb antelació perquè les habitacions destinades als clients amb mascota solen ser limitades. Quan contacteu amb l’establiment heu d’esbrinar si admeten totes les races i si hi ha establert un suplement per a l’animal. També cal que us informin abans de la normativa perquè no tingueu sorpreses: si l’animal té accés a tot arreu o està limitat a determinades zones, si es pot quedar sol a l’habitació, si pot gaudir dels jardins, si necessiteu assegurança, etc.

 

Apartaments turístics

Aquí el més important és que els informeu abans de que us instal·lareu amb la vostra mascota, ja que en molts casos s’admeten sota petició o consulta i pot ser que us facturin un suplement. També els heu de demanar si tenen normativa referent a mascotes. Cal que esbrineu si es poden quedar sols i quines són les normes pel que fa als llocs comuns del recinte com els jardins: si hi pot accedir l’animal, si cal que vagi lligat, si disposen de casetes per deixar-lo, etc.

Cases rurals

Generalment són els espais més adequats on poder gaudir de la vostra mascota. Especialment aconsellables són els recintes amb estàncies individuals per no molestar a la resta d’hostes o aquells que tenen un espai destinat a acollir les mascotes. En la majoria us demanaran que tingueu l’animal sempre vigilat, que el porteu lligat a les zones comuns, que no pugin als llits, sofàs o butaques o que no el banyeu a les habitacions. També acostumen a insistir en la higiene de l’animal: que estigui desparasitat i tingui la cartilla de vacunacions en regla.

Us aconsellem el portal: Casas rurales que admiten mascotas, una guia amb 5183 allotjaments on podreu consultar preus, ofertes i filtrar la informació segons les vostres preferències.

Camping

Càmpings

No tots els càmpings admeten mascotes. Consulteu a les guies la fitxa tècnica de cadascun per saber els que n’accepten. En aquest cas, habitualment els animals estan permesos només a les zones d’acampada i no a les del bugalows. En tot el recinte del càmping han d’anar lligats i sovint us podeu trobar restriccions per a accedir a zones de serveis: restaurant, bar, piscina, etc. Alguns càmpings demanen un suplement addicional per dia per la mascota i també us podeu trobar algun cas en que s’exigeix un dipòsit o fiança per a possibles incompliments de la normativa, la cartilla sanitària en regla i una assegurança de responsabilitat civil.

Aquí teniu uns quants buscadors per trobar l’allotjament que millor s’adapti a les vostres necessitats:

https://www.seadmitenmascotas.com/

http://www.aceptanperros.com/a/

http://www.hotdogholidays.com/

http://www.viajarconperros.es/

http://www.viajacontumascota.com/

http://www.casasruralesconencanto.com

http://www.vayacamping.net/campings-con-perros-o-animales-admitidos-en-espana

Categoria/es: