Coneix a fons el Dispensari de Can Cuiàs

A Can Cuiàs, al terme municipal de Montcada i Reixac, tots els gossos i gats del barri coneixen el Dispensari Veterinari del Vallès, espai de trobada de veïns i mascotes i on el nostre personal es considera entre amics. Oferim tot tipus d’assistència veterinària, servei de perruqueria, botiga d’accessoris i alimentació de qualitat i, sobretot, sabem escoltar els clients i donem molt d’afecte als animals... en definitiva som més que un centre veterinari.

El Dispensari de Can Cuiàs està situat al bell mig del barri, a tocar d’un centre cívic molt actiu, concorregut i punt d’atenció ciutadana; de diversos petits comerços; de l’espai d’entitats; d’una zona esportiva i d’una gran superfície.

El local és molt acollidor. Només entrar, als animalons ja se’ls en va la vista cap a l’assortida exposició de joguines i llaminadures del mostrador, on ara els espera somrient la Marta. A les cadires de la petita zona d’espera, gairebé sempre hi ha algú fent petar la xerrada, mentre un gosset remena la cua pacient al Dog Parking.

Just al davant del mostrador hi tenim la perruqueria, on els nostres clients es deixen fer encantats els banys, talls i massatges per les expertes mans de l’Oriol i aviat per la mateixa Marta. “Fins fa poc se n’encarregava la Susanna Carles”, explica l’auxiliar veterinària, “ara ocupo jo el seu lloc i m’estic acabant de situar per poder començar també a la perruqueria”.

Consulta de tarda

Cada tarda de 5 a 8 i els dissabtes al matí oferim consulta amb la veterinària Victòria Carreras, que fa sis mesos es va incorporar al centre. “Aquí m’hi trobo molt a gust. Ara ja estic del tot adaptada, amb els clients ja ens coneixem i ells també s’han adaptat a mi. La gent d’aquest barri és molt maca i tenim una relació molt de tu a tu. A més, l’ambient entre nosaltres és immillorable, cosa importantíssima. Amb la Susanna primer i ara amb la Marta hem encaixat ràpidament i fem molt bon equip

El dispensari ofereix tot tipus d’atenció veterinària: des de revisions i visites de consulta fins a cirurgies, intervencions i neteges de boca. Comptem amb un bon equipament mèdic, que anem renovant i modernitzant periòdicament. També comptem al el suport de l'hospital veterinari 24 hores situat a Rubí, on podem atendre aquells animals que, per la seva patologia, necessiten ingrés.

Vida de barri

La nostra clientela és bàsicament gent del voltant, veïns que acostumen a fer molta vida de barri. Entre les seves mascotes hi trobem sobretot gossos de raça petita - Chihuahua, Maltès, Yorkshire i algun Shitsu-, gats i algun exòtic, sobretot ocells, doncs a Can Cuiàs hi ha una comunitat ocellera important.

Sovint trobem també els nostres clients passejant els gossos pel petit parc del Turó blau, al centre del barri, o pel parc de Can Cuiàs. En aquest darrer, porta d’entrada a Collserola i un dels espais més concorreguts pels que tenen mascota, els podem deixar anar perquè corretegin una estoneta a les zones més apartades. Amb alguns dels propietaris hi tenim una gran amistat, doncs ja fa temps que ens confien els seus animals.

Només cal veure els afectuosos comentaris que ens deixen a les xarxes socials com aquest de la Montserrat Monclús: “Siempre han tenido una atencion excepcional, con Gilda, Berta y Audrey, desde hace muchos años en Can Cuias. Agradecemos especialmente el trato exquisito, la sensibilidad y el apoyo de la veterinaria Vicky y de Susana en la despedida de Berta el pasado 7 de Enero. Nos sentimos acompañados y ella se marcho con la dulzura y dignidad que merecia”. O el de Pedro Palomo: “Lo mejor el equipo humano que tiene y su cercanía con los clientes. ¡En Can Cuiàs son profesionales con grandes valores humanos!”.

Moltes gràcies. Un plaer!

Etiquetes: