Dispensari Veterinari del Vallès

Ens agraden els animals

Som un referent a Catalunya en homeopatia i acupuntura veterinàries.

Permanentment connectats amb el nostre Hospital 24 hores de Rubí i el seu servei d'Urgències.

Al Dispensari Veterinari del Vallès ens agraden els animals. Entenem de la nostra feina i ens esforcem per tenir cura de les vostres mascotes de la manera més adequada. El que ens fa diferents és el tractament de l'animal malalt des de tots els vessants: físic, emocional, ambiental o social. Això ens permet descobrir l'origen del desequilibri i solucionar-lo amb la integració harmònica de la medicina convencional i les teràpies alternatives.

Gràcies als més de 30 anys d'experiència i als coneixements dels nostres especialistes podem oferir-vos assistència completa en medicina preventiva, diagnosi, cirurgia i en el tractament de les malalties pròpies de cada espècie. També som un referent a Catalunya en teràpies alternatives: acupuntura i homeopatia veterinàries.

Els més de 20 professionals multidisciplinars de les nostres clíniques, ubicats a Rubí, Sant Cugat, Cerdanyola, Barberà, Barcelona i Montcada i Reixac, treballem de manera coordinada i permanentment connectats amb el nostre Hospital 24 hores de Rubí i el seu servei d'Urgències. Així cooperem i compartim coneixement, instrumental, equipament i instal·lacions, i garantim en tot moment la millor atenció sanitària per al vostre animal de companyia. A més, disposem de vehicles per a visites a domicili i per traslladar les mascotes a la clínica o a la perruqueria en cas que sigui necessari.