Un dispensari sempre a prop teu per vacances

Al Dispensari Veterinari del Vallès no aturem l’activitat aquest mes d’agost per tal que disposeu sempre que ho necessiteu dels nostres serveis d’atenció veterinària, botiga d’alimentació i accessoris per a mascotes.

El nostre Hospital de Rubí és obert les 24 hores per a qualsevol urgència i, als horaris habituals, us podeu dirigir als centres que romanen oberts.

Calendari de tancament de centres:

  • Dispensari Veterinari de Cerdanyola: Tancat del 7 al 20 d’agost .
  • Dispensari Veterinari de Barcelona: Tancat del 7 al 21 d’agost.
  • Dispensari Veterinari de Moncada i Reixac (Can Cuiàs): Tancat del 7 al 27 d’agost.

La resta de centres: Rubí 1, Rubí 2, Sant Cugat del Vallès i Barberà del Vallès romandran oberts tots els dies al seu horari habitual, us recomanem que abans d’anar al centre truqueu per tal de poder organitzar la agenda i donar una millor atenció. El dilluns 14 d’agost tots els dispensaris serán tots tancats excepte l’hospital.

Esperem que ens envieu les #animaladesdestiu de les vostres mascotes!

L’equip del Dispensari Veterinari del Vallès us desitgem unes BONES VACANCES!

Platja per a gossos de Cambrils

Avui us proposem una excursió a la platja per a gossos de Cambrils, a la Costa Daurada. Un espai ampli i amb serveis perquè les vostres mascotes gaudeixin de l’estiu com es mereixen!

La platja per a gossos de Cambrils, habilitada l’any passat per l’ajuntament, és força àmplia amb una zona de sorra i una altra de pedres. També compta amb un espai de vegetació on les vostres mascotes hi trobaran una bona ombra per jeure a fer la migdiada.

Des d’aquest any, la platja està delimitada per una tanca de fusta i la zona de bany per una tira de boies. Just a tocar hi ha una zona de xiringuitos, on després podreu gaudir d’un bon dinar de peix del Mediterrani.

Com es habitual en els llocs petfriendly, la gent és força cívica i conscienciada i empatitzareu amb tothom. Aviat els vostres gossos se sentiran còmodes i faran amics, així que una excursió a la platja pot ser una excel·lent activitat de socialització.

Recordem que a la resta de platges de Cambrils la normativa prohibeix la presència de gossos des de l’1 d’abril fins al 31 d’octubre.

Fitxa tècnica

Localització:

Desembocadura de la riera d’Alforja a Cambrils, en el tram delimitat.

Espai

15 metres d’ample i 65 metres de llargada

Serveis:

Zona d’aparcament per a una vintena de cotxes.

Dutxa per a gossos

Dutxa per a persones

Normativa

Consulteu la normativa en aquest enllaç

Casos. Extracció d’un lipoma a la Laika Cirurgia Veterinària

Presentem el cas de la Laika, a la qual els nostres veterinaris li van extreure un lipoma de 3 kg. La gosseta es recupera bé.

Els lipomes

Els lipomes o liposarcomes son tumors de greix generalment benignes, en el sentit que no fan metàstasi, és a dir que no creixien en altres parts del cos, però poden ser malignes ja que poden créixer moltíssim.

Presentació

En el cas de la Laika, el lipoma va créixer molt. El greix es va anar multiplicant fins a arribar a fer tres quilos. El problema afegit és que estava col·locat a la base de la cua i li pesava tant que li apretava tota la zona caudal. Això li provocava moltes dificultats a l’hora de fer les seves necessitats.

Diagnòstic

Per això, tot i que la Laika té una edad molt avançada i una intervenció suposava un risc, es va decidir treure’l per tal que guanyés qualitat de vida.

Resultat

La intervenció va anar molt bé. Els nostres veterinaris es van mostrar satisfets perquè van poder extreure tot el lipoma i la gosseta es recupera bé.

El bloc del Dispensari Veterinari del Vallès