Festa de “fins aviat” al Dispensari Veterinari del Vallès

El passat divendres vam celebrar un simpàtic comiat a les veterinàries Cristina Garcia i Marta Peña a les dependències de l’hospital de Rubí del Dispensari Veterinari del Vallès. Després d’uns anys amb nosaltres, totes dues han decidit fer un gir professional adaptat a les noves circumstàncies de la seva vida.

En reconeixement a aquests anys, tot l’equip del Dispensari va voler estar present en aquesta trobada, que volem considerar com un “fins aviat!”.  Des del Dispensari volem agrair la seva feina seriosa i l’afecte que han dedicat a les vostres mascotes. Nosaltres les trobarem a faltar, però estem segurs que els vostres animals també!

Tallers per combatre la por als petards amb Ethobalance

Enfocat a gossos amb pors o fòbies als petards, aquest taller realitzat per les etòlogues d’Ethobalance amb la col·laboració del Dispensari Veterinari del Vallès, dona pautes per afrontar amb tranquil·litat les berbenes estiuenques.

L’Aula del Dispensari al centre de Rubí i a l’aula de la fundació Silvestre de Barcelona, acolliran els propers dies 2 i 3 de juny aquest taller per combatre la por als petards que tenen molts gossos. En 90 minuts s’explica als propietaris quines són les pautes de modificació de conducta per a reduir al màxim el nivell de por i ansietat de l’animal.

Una part de la sessió es dedica a ensenyar els propietaris a interpretar les conductes dels seus gossos i a determinar el seu grau d’ansietat. També s’expliquen les teràpies biològiques que poden servir d’ajuda en aquestes situacions. Així mateix, s’informa dels tipus de nutracèutics i fàrmacs que existeixen i de quins són adequats per a cada animal.

Els tallers són impartits per Ethobalance, un equip multidisciplinari d’etòlegs, veterinaris i educadors canins. Si hi esteu interessats sol·liciteu la vostra inscripció a: info@ethobalance.com

Posts relacionats: Fòbia als petards, com podem ajudar la nostra mascota.

Com netejar correctament les orelles correctament al teu gos

El perruquer caní del Dispensari Veterinari del Vallès, Oriol Blanquer, ens explica cóm netejar les orelles de les mascotes correctament amb la col·laboració del Gris, aquest encantador Shih tzu.

netejar les orelles de la mascotaAquest post, “Com netejar les orelles correctament al teu gos” continua la sèrie sobre higiene veterinària en la qual us donem consells i recomanacions per tal que tingueu la millor cura de la vostra mascota.

Les orelles dels gossos són molt delicades i cal que les tinguin sempre ben netes per evitar otitis i altres afeccions.

  1. Baixeu el cap del gos i obriu bé l’orella.
  2. Agafeu una toballoleta humida i comenceu a netejar internament una orella amb l’ajuda d’un dit.
  3. Agafeu una altra toballoleta per a l’altra orella, no feu servir mai la mateixa, ja que si té otitis li podrieu passar.

 

El bloc del Dispensari Veterinari del Vallès